Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat după şedinţa de Guvern, că Guvernul a decis că va fi continuat Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, astfel că în anul şcolar 2023-2024, pe perioada desfăşurării cursurilor, preşcolarii şi elevii din aceste unităţi de învăţământ de stat vor primi gratuit un pachet alimentar sau o masă caldă pe zi. Prin finanţarea Programului-pilot în anul 2023 se alocă bugetelor locale suma de 195 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că, în domeniul educaţiei, va fi continuat Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.
 

”Astfel, în anul şcolar 2023-2024, pe perioada desfăşurării cursurilor, preşcolarii şi elevii din cele 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat vor primi gratuit un suport alimentar constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi”, a spus Mihai Constantin. 

El a precizat că pentru finanţarea Programului-pilot în anul 2023 se alocă bugetelor locale suma de 195 milioane lei.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.