Un pui de delfin a fost găsit mort, pe plaja din Mamaia, iar reprezentanţii ONG Mare Nostrum au precizat că de la începutul anului aproximativ 35 de delfini au fost găsiţi morţi pe litoral, de cele mai multe ori, după ce s-au prins în plasele de pescuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Costin Timofte, asistent coordonator în cadrul ONG Mare Nostrum, a declarat miercuri, pentru News.ro, că reprezentanţii ONG-ului au fost anunţaţi marţi, că a fost găsit un delfin mort pe plaja din Mamaia. O echipă din cadrul Mare Nostrum a mers miercuri dimineaţa să ridice delfinul, dar nu a mai fost găsit.
Costin Timofte a mai afirmat că de la începutul anului au fost găsiţi aproximativ 35 de delfini morţi pe litoralul românesc, mai puţini comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. El a menţionat că în cele mai multe dintre cazuri decesul acestora s-a produs după ce s-au prins în plasele de pescuit, trupurile delfinilor fiind aduse apoi de valuri la mal. 
Martorii care au văzut delfinul pe plajă au afirmat că avea două răni pe abdomen.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.