Un pui de leu ţinut în captivitate într-o gospodărie din Rădăuţi a fost găsit de comisarii Gărzii de Mediu, care au făcut un control în urma unei sesizări. Au fost aplicate două amenzi în valoare de 25.000 de lei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”În urma unei sesizări înregistrate la G.N.M.-C.J. Suceava, comisari din cadrul Gărzii de Mediu Suceava au efectuat un control la domiciliul unei persoane fizice din municipiul Rădăuţi, constatându-se că aceasta deţine ilegal în captivitate un pui de leu din specia Phantera Leo, încălcându-se prevederile O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului”, a transmis, miercuri seară, Garda de Mediu Suceava.  
Sursa citată a precizat că pentru neconformităţile constatate s-au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.000 lei.  

”Totodată, au fost stabilite măsuri în vederea remedierii deficienţelor constatate”, a mai transmis sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.