Cei aproximativ 25.000 de oameni care au participat, vineri seara, la protestul de la Timişoara au încheiat manifestaţia anunţând că o vor relua în cursul serii de sâmbătă. Printre cei 25.000 de manifestanţi de la Timişoara a fost şi solistul trupei Vama, Tudor Chirilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, Tudor Chirilă s-a aflat în mulţime, însă organizatorii l-au chemat la microfon.

După ce Chirilă s-a adresat mulţimii pe care a îndemnat-o să lupte până la capăt, protestatarii au pornit în marş pe străzile oraşului.

Traseul stabilit iniţial a fost uşor modificat, astfel că protestatarii au mărşăluit din Piata Victoriei pe strada Eugeniu de Savoya- sediul DNA- Hotel Continental- bulevardul I.C. Brătianu – Pod Michelangelo – bulevardul Vasile Pârvan – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Victoriei.

Organizatorii au făcut apel la timişoreni să se adune, sâmbătă, la ora 18.00, în diferite locuri din cartierele oraşului

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.