Protestul de la Palatul Cotroceni, faţă de preşedintele Klaus Iohannis, s-a încheiat, joi, după aproape patru ore, circa 400 de manifestanţi solicitând, pentru a cincea zi la rând, demisia şefului statului. Protestul a fost mai mic în amploare decât zilele trecute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul protestatarilor nu a depăşit 500 de persoane. Ei au venit în faţa Palatului Cotroceni în jurul orei 17.00 şi s-au grupat pe trotuarele din faţa Preşedinţiei, de pe Bulevardul Eroii Sanitari. 

Faţă de zilele trecute, circulaţia în zona platoului oficial al Palatului Cotrocen nu a mai fost întreruptă.

Manifestanţii au scandat împotriva şefului statului şi au fluturat steaguri naţionale. Ei au cerut demisia lui Iohannis şi au strigat "Preşedinte trădător, ţi-ai bătut joc de popor", "Dictatorul", "Trădător de ţară" şi "Rezistăm, votul apărăm".

În timpul protestului, unei femei i s-a făcut rău, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, unei femei i s-a făcut rău, fiins scoasă de către jandarmi din mulţime. Ea a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la spital.

Este a cincea zi consecutivă de proteste la Palatul Cotroceni. Miercuri, în mijlocul protestatarilor a mers şi preşedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo câteva minute, încercând să aibă un dialog cu protestatarii. "Suntem cu toţii români", le-a spus manifestanţilor preşedintele Klaus Iohannis. Oamenii l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând "Demisia".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.