Mai multe persoane participă, vineri seară, la un protest mut în faţa Ministerului Afacerilor Interne, după cazul de la Caracal unde două fete se presupune că au fost ucise de un bărbat. Una dintre ele, în vârstă de 15 ani, a sunat de trei ori la 112, însă intervenţia Poliţiei a avut loc după 19 ore. Protestatarii au pus candele şi flori pe scările instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Două fete au murit pentru că noi nu am putut face nimic. Pentru că cei plătiţi din banii noştri, din banii părinţilor lor, nu şi-au făcut datoria”, au transmis organizatorii.

FOTO - Inquam Photos / George Calin
FOTO - Inquam Photos / George Calin

Aceştia cer oamenilor să participe la protest pentru a cere ca niciodată să nu se mai întâmple astfel de tragedii.

Participanţii reacţionează faţă de faptul că au trecut 19 ore de la primul apel la 112 al fetei de 15 ani şi până la intervenţia Poliţiei şi reclamă foarte multe disfuncţionalităţi.

Oamenii au pus candele şi flori pe scările instituţiei, au spus o rugăciune, iar la un moment dat s-au întins pe caldarâm.

FOTO - Inquam Photos / George Calin
FOTO - Inquam Photos / George Calin

Poliţiştii şi procurorii din judeţul Olt anchetează dispariţia a două adolescente, care au plecat la date diferite către Caracal şi nu au mai revenit. Una dintre fete a dispărut din aprilie, iar cealaltă a fost dată dispărută joi.

Fata de 15 ani dispărută joi a sunat de trei ori la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă. Potrivit STS, primul apel a avut loc joi, la 11.05, dar autorităţile au reuşit să afle adresa unde era ţinută abia în noaptea de joi spre vineri. La ora 4.00, poliţiştii au ajuns la adresa indicată, dar au intrat în locuinţa suspectului abia la ora 6.00.

 

În locuinţă s-au găsit, într-un butoi, rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână. Anchetatorii cred că ar putea fi şi rămăşiţe ale fetei dispărute în aprilie.

Mai multe anchete au fost demarate în urma acestui caz. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.