Zeci de şoferi de autoturisme din Ploieşti şi din localităţile limitrofe acestuia au ieşit pe străzi, încolonaţi, duminică seară, în semn de susţinere faţă de protestele spontane declanşate în ultimele zile de către operatorii din transporturi şi de către fermieri. Participanţii la protest consideră că este nevoie ca opinia publică să arate că susţine aceste proteste, considerând că cei care ies în stradă de câteva zile nu exprimă doar nemulţumirile lor, ci pe cele ale unei mari părţi a populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Zeci de şoferi au ieşit, duminică seară, în stradă, pe centura de vest a Ploieştiului – drumul naţional 1, în semn de susţinere faţă de protestele fermierilor şi transportatorilor. Oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare, pe grupuri ale şoferilor, fără a face public traseul pe care intenţionau să îl urmeze, pentru ca drumurile să nu fie blocate de către autorităţi. 
Locul de întâlnire a fost parcul Municipal Vest, situat în apropiere de DN 1, iar de acolo au intrat pe centura de vest a Ploieştiului, unde se deplasează cu viteză redusă, în coloană. 
„Numai cei din Bucureşti sunt nemulţumiţi de ce se întâmplă? Eu cred că nu. Ieşiţi fiecare în oraşele voastre, pe centură, pe necentură, în Bucureşti, pe unde puteţi! (...) Ieşiţi în toate oraşele de reşedinţă de unde sunteţi, toţi cei care sunteţi nemulţumiţi!”, a afirmat unul dintre participanţi. 
Altul a propus ca protestatarii de la Ploieşti să se îndrepte către Afumaţi, să îi „ajute” pe cei care protestează deja, în apropierea Capitalei, de câteva zile. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 1, în zona de vest a oraşului Ploieşti, se desfăşoară cu dificultate din cauza protestului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.