Peste 100 de ploieşteni s-au adunat sâmbătă după-amiază în centrul oraşului pentru a protesta faţă de lipsa apei calde, serviciu sistat în municipiu de la începutul lunii trecute. Protestatarii au scandat ,”Vreau să mă spăl!” şi au cerut autorităţilor să se aşeze la aceeaşi masă pentru a găsi o cale de rezolvare a problemei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vreau să mă spăl!” ,”Ruşine să vă fie!” ,”Vă aşteptăm la vot să v-o dăm în bot!” au fost mesajele transmise de cei peste 100 de protestatari sâmbătă seară Consiliulul Judeţean Prahova şi Primăriei Ploieşti, dar şi şefilor acestor instituţii, Iulian Dumitrescu şi Andrei Volosevici, ambii membri ai PNL.
 
Oamenii le cer celor doi să se aşeze la aceeaşi masă şi să găsească o soluţie pentru furnizarea apei calde, care a fost sistată la Ploieşti la 1 August, afectaţi fiind 130,000 de locuitori de la bloc, dar şi instituţii, inclusiv două spitale.
 
Ei sunt nemulţumiţi de faptul că, în CET-ul care aparţine CJ Prahova, nu s-au făcut reparaţii, iar nemulţumirea faţă de lipsa de comunicare a autorităţilor între ele vine după ce Primăria Ploieşti a anunţat că de trei ori oficialii CJ Prahova au lipsit de la şedinţele în care trebuia discutată problema apei calde.
 
Unii dintre protestatari au propus ca astfel de proteste să aibă loc în fiecare seară, în timp ce alţii au propus un boicot general în ceea ce priveşte plata taxelor şi impozitelor locale: ”Nu mai plătim impozite, nu mai plătim taxe, să vedem de unde iau banii!”.
 
,”Dacă nu ieşiţi, intrăm peste voi!” au strigat câţiva protestatari sub ferestrele Consiliului Judeţean, instituiţie condusă până nu de mult de politicieni care nici măcar nu locuiau în acest judeţ.
 
În Prahova este de notorietate faptul că preşedintele CJ, Iulian Dumitrescu, a activat mulţi ani în cadrul PNL Călăraşi, iar când a fost ales în funcţie la Prahova, a făcut demersuri pentru ca vicepreşedinte al instituţiei să fie ales Dumitru Tudone, fost secretar al CJ Călăraşi, acesta făcându-şi mutaţie în Prahova pentru a putea candida.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.