Preşedintele de onoare FORT, Augustin Hagiu, a anunţat, în Piaţa Victoriei, că în urma discuţiilor cu ASF s-a ajuns la propunerea ca tariful RCA să fie plafonat la 7.500 lei pe an pentru un TIR, moment în care protestatarii au huiduit, fiind nemulţumiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat citit în piaţă şi care a fost emis în urma întâlnirii dintre reprezentanţii ASF şi ai transportatorilor, s-a ajuns la un tarif ţintă al RCA de 7.500 de lei pe an pentru vehiculele de peste 16 tone.

Protestatarii nu sunt însă de acord cu acest plafon şi spun că nu pleacă din Piaţa Victoriei, deşi autorizaţia pentru protest a expirat la ora 15.00.

La ora 15.00, poliţiştii le-au spus manifestanţilor că în două ore trebuie să elibereze piaţa, însă aceştia spun că nu pleacă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.