O grădiniţă, două şcoli şi mai multe clase din şcoli din mai multe localităţi prahovene desfăşoară cursurile în sistem exclusiv online, după ce cadre didactice de la respectivele unităţi de învăţământ au fost diagnosticate cu COVID-19. Pe de altă parte, o şcoală particulară care începuse cursurile în scenariul galben a trecut la scenariul verde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova întrunit luni, în şedinţă extraordinară, a decis trecerea la cursuri exclusiv online în cazul unei grădiniţe, a unor şcoli gimnaziale şi a trei clase din două şcoli, după ce cadre didactice au fost depistate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. 
 
Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, începând de luni trec la scenariul roşu Grădiniţa Popeşti - structură a Şcolii Gimnaziale Negoieşti, comuna Brazi, Şcoala Pietriceaua - structură a Şcolii Gimnaziale "Matei Basarab“ din comuna Brebu, Şcoala Gimnazială "Constantin Stere“ din Bucov, clasa pregătitoare şi clasa a IV-a care funcţionează cu predare simultană la Şcoala Gimnazială nr.3 - structură a Şcolii Gimnaziale "Al. I. Cuza“ din municipiul Câmpina, precum şi clasa pregătitoare din cadrul Şcolii Gimnaziale Bălţeşti.
 
Decizia privind suspendarea cursurilor la sediile unităţilor şcolare şi trecerea acestora online a fost luată la propunerea consiliilor de administraţie ale respectivelor unităţi de învăţământ şi este valabilă pentru o perioadă de 14 zile.
 
Pe de altă parte, la Şcoala "Angels“ Păuleşti, unitate didactică privată, activităţile se vor desfăşura prin prezenţa zilnică după ce, în prima săptămână, unitatea de învăţământ a funcţionat în scenariul galben.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.