Primul dintre cei trei bebeluşi internaţi la Maternitatea Bega şi confirmaţi cu COVID-19 a fost externat din spital, după ce s-a vindecat. Beleluşul a fost preluat de mama lui, şi ea vindecată de coronavirus, care a venit din judeţul Hunedoara, cu o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bebeluşul, care s-a născut la Maternitatea Odobescu şi care a contactat noul coronavirus, ca şi mama lui, s-a aflat aproape trei săptămâni în grija medicilor de la Maternitatea Bega din Timişoara.
 
Potrivit medicilor, bebeluşul a fost asimptomatic, iar starea sa a evoluat foarte bine. După două teste negative, bebeluşul a fost externat, în cursul zilei de marţi.
 
Mama bebeluşului a venit cu o ambulanţă din Valea Jiului, din judeţul Hunedoara, de unde locuieşte, pentru a-l prelua pe copil. Femeia a fost şi ea infectată cu COVID - 19, după ce a născut la Maternitatea Odobescu din Timişoara, apoi a ajuns la Maternitatea Bega care este spital - suport. Mama bebeluşului a fost externată în urmă cu mai multe zile, însă bebeluşul a rămas în spital, până la vindecare.
 
Alţi doi bebeluşi infectaţi cu COVID-19 mai sunt internaţi la Maternitatea Bega. Ei se simt bine şi în scurt timp vor ajunge şi ei la mamele lor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.