Un bărbat din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a aruncat mai mulţi saci cu gunoi într-un canal, la marginea drumului, în localitatea învecinată, Victor Vlad Delamarina. Primarul acestei localităţi, Ioan Cardaş, împreună cu o echipă, a adunat sacii în care au fost găsite facturi cu adresa celui care i-a aruncat şi a dus gunoiul în faţa casei acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Gunoaiele aruncate s-au întors acasă. Vă facem cunoscut faptul că astăzi am asistat la strângerea gunoaielor aruncate pe marginea drumurilor din comuna Victor Vlad Delamarina. În momentul aruncării gunoaielor cetăţenii au uitat faptul că prin gunoi au aruncat şi hârtii pe care le scria numele şi adresa. Vă atenţionăm că pe raza comunei noastre o să montăm camere video care să sesizeze momentul aruncării gunoaielor”, a scris Ioan Cardaş, pe pagina sa de Facebook.
 
Edilul a afirmat că va solicita ajutorul Gărzii de Mediu Timiş care are posibilitatea, legal, de a confisca maşina celui care aruncă gunoi în rampe clandestine.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.