Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, cere intervenţia autorităţilor pentru plafonarea preţurilor sau rechiziţionarea dispenserelor şi soluţiilor dezinfectante, după ce "preţurile acestora s-au dublat fără motiv evident".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primăria Sectorului 4, reprezentată de primarul Daniel Băluţă, solicită intervenţia de urgenţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în sensul plafonării sau rechiziţionării dispenserelor şi a soluţiilor dezinfectante existente în acest moment pe piaţa de profil", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de instituţie.

Conform surse citate, măsura este neapărat necesară întrucât imediat după publicarea ordonanţei militare nr. 4, care cuprinde obligativitatea autorităţilor locale de a monta la scările de bloc sisteme de distribuţie a dezinfectanţilor, "preţurile acestora s-au dublat fără motiv evident".

"Reamintim faptul că numai în Sectorul 4, pentru a îndeplini prevederile ordonanţei militare numărul 4, este necesară achiziţionarea a cel puţin 10.000 de dispensere şi zeci de mii de litri de dezinfectant, ori în condiţiile în care piaţa reacţionează în detrimentul publicului, considerăm că intervenţia autorităţilor este imperativ necesară", mai scrie în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.