Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat, vineri, că a făcut al doilea test pentru COVID-19, care a ieşit negativ, după ce intrase în contact cu viceprimarul Ruben Laţcău şi secretarul generalal primăriei, Caius Şuli, depistaţi pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"După două zile de muncă la domiciliu, am făcut încă un test azi şi a ieşit tot negativ. Le-am făcut din precauţie: nu am fost contact direct pentru că am purtat masca. O să încerc şi în următoarele săptămâni să ţin cât de multe întâlniri online şi să încurajez colegii să lucreze în schimburi şi de acasă”, a anunţat Dominic Fritz pe Facebook.
 
Primarul a anunţat şi că cei doi colegi ai săi evoluează bine şi a recomandat oamenilor să poarte mască.
  
”Colegii mei evoluează bine. Ruben îmi spune că are doar dureri de muşchi, se odihneşte, dar speră că de săptămâna viitoare va putea să lucreze de acasă. Am trecut din nou pe lângă virus, iar ceea ce mă ţine în siguranţă este portul măştii. V-o recomand”, a mai scris Fritz.
 
Dominic Fritz a anunţat, miercuri, că s-a izolat la domiciliu după ce intrase în contact cu viceprimarul Ruben Laţcău şi secretarul generalal primăriei, Caius Şuli, care au fost diagnosticaţi cu COVID-19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.