Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă, miercuri, că o echipă de la Primăria Timişoara şi Poliţia Locală va verifica modul în care este ocupat domeniul public, cu terase, în special pe malul Canalului Bega. Edilul precizează că este conştient că deranjează ”un cuib de viespi” şi că se aşteaptă la procese în urma acestui demers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dominic Fritz scrie, miercuri, pe pagina sa de Facebook, despre cum să furi 11 hectare de teren chiar în centrul oraşului Timişoara, el făcând referire la cei care deţin terase.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”Cum să furi 11 hectare în mijlocul oraşului, nederanjat de nimeni? Exact asta se întâmplă de ani de zile cu multe terenuri ale primăriei de pe malul Begăi. Deşi sunt domeniul public, pe ele funcţionează activităţi private - terase, cluburi, zone de agrement - şi sunt ridicate chiar construcţii fără niciun titlu legal. Bugetul Timisoarei a pierdut şi încă pierde zeci de milioane de lei pentru că unii fac profit pe proprietatea noastră a tuturor fără să plătească niciun leu. Parazitarea domeniului public se va termina”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.
 
Primarul municipiului Timişoara anunţă că vor fi făcute controale.
 
”De azi, o echipă multidisciplinară din Primărie şi Poliţie Locală va demara o amplă acţiune de verificare a modului în care este ocupat domeniul public şi privat al Municipiului Timişoara, mai ales pe malul Begăi. Şi vom recupera ce este de recuperat. Deşi există deja dosare pe rol la unele dintre cazuri, cum este la Ştrandul Termal sau la Clubul Heaven, sunt încă multe situaţii nesesizate până acum”, scrie Fritz.
 
Dominic Fritz spune că se aşteaptă la procese în urma acestui demers.
 
”Ştiu că această acţiune îmi va pune o grămadă de mafioţi în cap. Ştiu că deranjez un cuib de viespi care până acum a avut protecţie. Mă aştept la procese, la denigrări şi campanii de manipulare prin ricoşeu. Dar asta nu mă va opri. Vom aduce milioane de lei în bugetul local şi vom valorifica malul Begăi în beneficiul tuturor timişorenilor. Vă ţin la curent”, a mai scris Fritz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.