Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca ”pentru că este un vaccin sigur şi eficace”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vaccinat! Am pus şi eu un umăr pentru Timişoara. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru. M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur şi eficace. În judeţul Timiş şi în Timişoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceţi rezervarea azi, vă puteţi vaccina poimâine, nu există listă de aşteptare!”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.
 
Edilul a adăugat că este îngrijorat de ritmul de înscriere la vaccinare.
 
”Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit şi câteva centre nu funcţionează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate. Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă şi rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timişoara şi judeţul Timiş, avem acum şansa să fim primii care atingem imunizarea de masă şi care ne va permite să trăim din nou o viaţă normală. Medicii şi asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici şi nu a fost decât o mică înţepătură. Pune şi tu umărul pentru Timişoara!”, a mai scris Fritz.
 
Dominic Fritz a încurajat oamenii din Timişoara să se vaccineze împotriva COVID-19.
 
”Dacă eşti deja vaccinat, vorbeşte azi cu un prieten sau o rudă şi încurajează-i să se înscrie acum  https://programare.vaccinare-covid.gov.ro
Dacă eşti în vârstă şi nu te poţi înscrie, te pot ajuta cei de la Direcţia de Asistenţă Socială. Sună la 0356/406517 şi asistenţii noştri te vor înscrie pe platformă şi te vor şi programa”, a scris Fritz.
 
În luna ianuarie 2021, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a fost diagnosticat cu COVID-19.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.