Edilul Iaşiului, Mihai Chirica, susţine că meciul de duminică al echipei Poli Iaşi cu Astra Giurgiu, programat pe teren propriu, este decisiv pentru soarta conducerii clubului ieşean, ameninţând cu sancţiuni în cazul unui rezultat defavorabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica s-a arătat nemulţumit de eşecul echipei Poli Iaşi din Cupa României în meciul de marţi cu Petrolul Ploieşti, din Liga a doua, scor 0-3, şi a ameninţat că vor fi luate măsuri ferme la nivelul clubului în cazul unui rezultat defavorabil duminică, în partida din campionat cu Astra Giurgiu.

"Este momentul ca toţi cei care gestionează destinele clubului, atât din punct de vedere tehnic, cât şi managerial, să găsească urgent soluţii! Am fost alături de echipă şi am încercat întotdeauna să o încurajez chiar şi în situaţiile cele mai dificile, dar cred că a venit momentul unor decizii ferme! Cred că toţi suporterii acestei echipe, printre care mă număr şi eu, doresc răspunsuri clare din partea actualei conduceri: se mai doreşte fotbal de primă ligă în Iaşi sau nu? În opinia mea, cred că meciul de duminică, cu Astra Giurgiu, este decisiv şi rezultatul pe care îl va înregistra echipa ieşeană va oferi un răspuns. Rezultatul meciului de duminică va fi concludent şi mă va obliga, într-un fel sau altul, să iau şi eu, în calitate de reprezentant al comunităţii ieşene, o decizie în privinţa clubului”, a afirmat primarul Mihai Chirica, într-un comunicat de presă de miercuri.

Edilul ieşean a susţinut că echipa de fotbal are asigurate toate condiţiile pentru a se menţine în prima ligă şi că "şefii clubului au avut libertatea de decizie atât la nivel managerial, cât şi în vestiar".

"Aştept şi eu, alături de toţi ieşenii care iubesc fotbalul, ca responsabilii să îşi asume situaţia de la club şi să decidă în consecinţă. Nu vreau să sune ca un ultimatum, dar nici nu pot sta impasibil să observ cum Poli Iaşi devine cea mai slabă echipă din campionat", a mai declarat primarul Mihai Chirica.

Poli Iaşi ocupă ultimul loc în clasamentul primei ligi de fotbal, având doar 16 puncte, după 22 de etape.

Marţi, echipa ieşeană a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut cu 3-0 în faţa echipei Petrolul Ploieşti. Fanii ieşeni au taxat evoluţia favoriţilor lor pe reţelele de socializare, cerând măsuri drastice la clubul din Copou.

Duminică, echipa ieşeană va întâlni Astra Giurgiu, partida fiind programată în Copou, de la ora 12.15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.