Primarul comunei Comana din judeţul Braşov a fost reţinut sub acuzaţia de ultraj, după ce ar fi devenit agresiv la adresa a doi poliţişti care au făcut un control în localitatea pe care acesta o conduce, aflată în carantină instituţionalizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Edilul localităţii Comana, Viorel Grusea, a fost reţinut miercuri seară, după ce ar fi ameninţat doi poliţişti de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Braşov, care au făcut un control în localitatea pe care primarul  conduce. 
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu, a declarat joi pentru News.ro că edilul a fost reţinut miercuri seară, după ce ar fi ameninţat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice care au mers în control la un magazin, care este punct de lucru al unei firme administrate de o rudă a edilului. 
„După ce poliţiştii au intrat şi i-au comunicat administratorului că au constatat o încălcare a legii, în sensul în care casa de marcat nu fusese folosită corespunzător, fiind încasaţi bani fără a se fi eliberat bonuri, dânsul a devenit agresiv. Poliţiştii au chemat ajutoare, primul echipaj sosit a fost un echipaj de la Poliţia Rutieră. În aproximativ jumătate de oră situaţia fost detensionată”, a declarat prim-procurorul Claudiu Sandu.  
Conform acestuia, în cele din urmă a fost luată măsura sigilării sediului magazinului, iar primarul a fost reţinut, mandatul urmând a expira joi seară. 
Urmează ca anchetatorii să stabilească dacă propun măsuri preventive în privinţa edilului.
Viorel Gruţea a câştigat alegerile pentru Primăria comunei Comana cu peste 72 la sută din voturi, el candidând din partea Partidului Naţional Liberal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.