Primăria Slatina anunţă că va oferi, pe toată perioada stării de urgenţă, câte cinci măşti de protecţie şi cinci perechi de mănuşi, săptămânal, fiecărei familii din oraş. De asemenea, vor fi oferite tichete sociale mai multor categorii de persoane

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă tranmis, miercuri, de Primăria Slatina, primarul Emil Moţ, în calitate de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, a propus Consiliului Local aplicarea rapidă a unor soluţii concrete şi eficiente, pentru protejarea sănătăţii locuitorilor municipiului Slatina.

Potrivit hotărârii nr. 4 din 6.04.2020, Primăria Slatina va oferi, pe toată perioada stării de urgenţă, câte cinci măşti de protecţie şi cinci perechi de mănuşi săptămânal, fiecărei familii din oraş.

”În vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 se aprobă achiziţionarea şi furnizarea, pe întreaga perioadă a stării de urgenţă, a unui număr de cinci măşti de protecţie şi cinci perechi mănuşi alocate săptămânal în perioada mai sus menţionată pentru fiecare locuinţă de pe raza municipiului Slatina (cinci măşti de protecţie plus cinci perechi mănuşi pe săptămână ori aproximativ 34.000 de locuinţe)”, se precizează în textul Hotărârii de Consiliu.

Primăria Slatina mai prcizează că persoanele fără adăpost, vârstnicii de peste 65 de ani cu un venit de cel mult 704 lei, beneficiarii de ajutor social, familiile care primesc alocaţie de susţinere, dar şi familiile sau persoanele care nu realizează venituri, care locuiesc în Slatina, vor primi tichete sociale în valoare de 300 de lei lunar, pe durata stării de urgenţă.

De asemenea, medicii de familie din municipiul Slatina vor primi, din partea Primăriei, măşti şi mănuşi de protecţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.