Primăria Sectorului 5 a anunţat că a achiziţionat un semafor temporar pe care îl pune, începând de vineri, la dispoziţia Primăriei Capitalei pentru a fi montat pe Şoseaua Antiaeriană, unde în ultima perioadă au avut loc mai multe proteste, localnicii reclamând numărul mare al accidentelor rutiere mortale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5, primarul intermar al Sectorului 5, Constantin-Ion Melnic, şi viceprimarul Oleg Burlacu s-au întâlnit, vineri, cu cetăţenii care locuiesc în zona Antiaeriană.

”În urma acestor discuţii şi a avizului obţinut de la Comisia Tehnică de Circulaţie de la nivelul Muncipiului Bucureşti pentru montarea unui semafor temporar în zona Antiaeriană, Primăria Sectorului 5, desi nu are atribuţii în domeniu, a decis să achiziţioneze un semafor temporar pe care îl pune la dispoziţia Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti şi a Poliţiei Rutiere, începând cu data de astăzi - 04.11.2022 - pentru a fi montat în zona Antiaeriană”, a precizat sursa citată.

În 18 octombrie, Primăria Sectorului 5 a început lucrările de refacere a marcajelor rutiere pe Strada Antiaeriană, imediat după primirea Avizului de intervenţie de la Administraţia Străzilor, instituţie aflată în subordinea Primăriei Capitalei care administrează strada. Lucrările au loc după ce, recent, un pieton a murit după ce a fost lovit de o maşină, pe Şoseaua Antiaeriană.

În ultimele săptămânii, locuitorii din zonă au protestat în mod repetat, traversând aproape încontinuu pe trecerile de pietoni, nemulţumiţi că acolo au loc multe accidente, unele mortale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.