Primăria Sectorului 4 anunţă luni lucrări de mentenanţă la nivelul Pasajului Unirii, astfel că circulaţia rutieră în interiorul tunelului va fi restrictionată pe ambele sensuri de mers, luni seara, între orele 23:30 – 05:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Sector 4 anunţă că, urmare a unor lucrări de mentenanţă programate la nivelul Pasajului Unirii, circulaţia rutieră în interiorul tunelului va fi restrictionată pe ambele sensuri de mers, în această noapte, între orele 23:30 – 05:00.
 
”În intervalul orar mai sus menţionat, traficul rutier în zonă va fi dirijat de către agenţii Poliţiei Locale Sector 4”, precizează primăria Sector 4. 
 

Săptămâna trecută, Primăria Sector 4 anunţa că a obţinut, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, acordul de principiu pentru restricţionarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în zona Pieţei Unirii.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.