Poliţia Locală a sancţionat compania Romprest Service în luna iunie cu amenzi de 160.000 de lei, arată o postare făcută luni pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Compartimentul Protecţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale a aplicat, în perioada 1 iunie - 7 iunie 2021, sancţiuni contravenţionale companiei Romprest Service în valoare totală de 160.000 de lei.
 
Cele mai mari sancţiuni, în valoare de 60.000 de lei şi de 80.000 de lei, au fost pentru nerespectarea notificărilor autorităţii contractuale aplicate în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului. Asta după ce Poliţia Locală a indicat companiei Romprest Service locaţiile exacte pentru ridicarea depozitelor de deşeuri, iar aceasta nu s-a conformat.
 
Pe lângă aceste amenzi, au mai fost aplicate ale patru contravenţii în cuantum total de 20.000 de lei pentru nerespectarea programului de salubrizare menţionat în contractul de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativă a Sectorului 1.
 
Aceste amenzi au fost aplicate în baza HCGMB 120/2010 privind aprobarea Normelor de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti”, conform postării de luni de pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.