Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 precizează că informaţia potrivit căreia instituţia nu va mai asigura paza pentru Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” preluată de opinia publică este una falsă. Din contră, „Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informaţie FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza  Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale”, arată o postare făcută miercuri pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1. 
 
Sursa citată reaminteşte că „Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu» a încheiat, la sfârşitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unităţii în administrare sa. În baza unui acord între primărie şi spital suntem pregătiţi să facem investiţiile necesare pentru cetăţeni”. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.