Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 au transmis, în contextul acuzaţiilor PNL Sector 1 potrivit cărora Clotilde Armand ar fi trimis la Prefectură un document fals şi anume un proiect de buget diferit de cel votat de Consiliul Local al Sectorului 1, că primăria respectă strict Constituţia României şi legislaţia în vigoare, fapt pentru care hotărârea Consiliului prin care a fost adoptat bugetul pe acest an a fost transmisă spre verificare, vinerea trecută, Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În legătură cu informaţiile false vehiculate în spaţiul public privind proiectul de buget pe anul 2023, Serviciul Imagine şi Cultură a fost împuternicit să facă următoarele precizări: „În Primăria Sectorului 1 respectăm cu stricteţe Constituţia României şi legislaţia în vigoare în toate componentele activităţii noastre. Aşa am procedat şi în privinţa hotărârii Consiliul Local Sector 1 prin care a fost votat bugetul pe anul 2023 şi care a fost trimisă, vineri, 7 aprilie 2023, pentru verificare la Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti”, arată comunicatul de presă al instituţiei. 

Reprezentanţii PNL Sector 1 o acuză pe edilul Clotilde Armand că a trimis la Prefectură un document fals şi anume un proiect de buget diferit de cel votat de Consiliul Local al Sectorului 1. Liberalii mai spus că Armand a demis-o marţi din funcţia de secretar general pe Lavinia Ionescu, după ce aceasta a refuzat să contrasemneze bugetul fals.

„De remarcat că Lavinia Ionescu este secretar general de la începutul mandatului lui Armand, fiind unul dintre oamenii care au găsit soluţii legale la abuzurile primarului incompatibil”, mai arată sursa citată care adaugă că va fi făcută o plângere penală de către consilierii PNL primarului Armand pentru abuz în serviciu şi incompatibilitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.