Comisarii Gărzii de Mediu Prahova au dat o amendă de peste 50.000 de lei autorităţilor locale din staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei, după ce au constatat că în parcul din centrul oraşului au fost ridicate construcţii pe spaţiul verde, fără documente legale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un control făcut de Garda de Mediu în oraşul Buşteni s-a încheiat cu o amendă de 57.000 de lei aplicată Primăriei Buşteni. 
 
”În urma verificărilor, comisarii de mediu au regăsit amplasate construcţii pe spaţiul verde din parcul central al oraşului, fără deţinerea actelor legale, încălcând prevederile legii 24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţii”, informează, marţi după-amiază, Garda de Mediu Prahova.
 
În plus, comisarii de mediu au dispus Primăriei ridicarea imediată a construcţiilor şi luarea măsurilor de intrare în legalitate. 
 
Potrivit sursei citate, controlul făcut de comisarii de mediu ”s-a realizat ca urmare a petiţiilor înregistrate cu privire la amplasarea de construcţii provizorii pe spaţiul verde precum şi a toaletărilor de arbori efectuate necorespunzător”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.