Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat, joi, la începutul şedinţei Consiliului General Municipal, că a depus o cerere de finanţare pentru reabilitarea a peste 200 de kilometri de conductă de termoficare, valoarea investiţiei fiind de 330 de milioane de euro. Firea afirmă că, astfel, în Bucureşti nu vor mai fi probleme cu apa caldă şi cu căldura. Ea a mai afirmat că nu mai este niciun risc, fiind obţinute toate aprobările necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La începutul acestei luni am depus cererea de finanţare pentru proiectul înscris în POIM – Reabilitarea reţelei de termoficare din Bucureşti care este foarte îmbătrănită şi afectată, de aceea sunt şi probleme cu alimentarea cu agent termic în municipiul Bucureşti. Practic, nu mai este acum niciun risc pentru că avem toate aprobările necesare, inclusiv de la Bruxelles pentru a primi suma de 330 de milioane de euro pentru reabilitarea a peste 200 de kilometri de conductă de termoficare”, a declarat Gabriela Firea, joi, la începutul şedinţei CGMB. 

Aceasta afirmă că ”în scurt timp, în Bucureşti nu va mai fi o problemă furnizarea agentului termic, aşadar apa caldă şi căldura pe timpul sezonului rece”.

”A trebuit să facem eforturi considerabile şi pentru a recupera timpul pierdut în mandatul primarului interimar PNL care timp de un an de zile nu a depus niciun document la Bruxelles necesar atragerii acestei finanţări nerambursabile europene”, a mai transmis Gabriela Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.