Autorităţile din Braşov anunţă că în noaptea de Revelion organizează o petrecere în aer liber, în Piaţa Sfatului, care va dura patru ore. Localnicii şi turiştii vor privi, de asemenea, un spectacol pirotehnic, peste 7.000 de artificii urmând a fi lansate din patru locuri din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Revelionul organizat la Braşov de Primărie va începe la ora 20:00 cu spectacole de câte o oră pregătite de doi DJ din Braşov.
 
La ora 22.00 vor intra pe scenă Bad and Boujee, care vor rămâne alături de public inclusiv la trecerea dintre ani. Concertul celor doi, care va dura până la ora 00.30, va fi filmat cu 6 camere şi o dronă şi va fi transmis live de un post de radio şi un post de televiziune.
 
"Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini şi nelipsitele focuri de artificii. Şi braşovenii din cartiere vor putea să urmărească focurile de artificii în cartierele lor, deoarece în acest an vom lansa focurile şi spectacolul pirotehnic din patru zone din Braşov. Sperăm ca în contextul relaxării măsurilor privind pandemia de coronavirus, braşovenii să dea dovadă de responsabilitate şi să respecte toate măsurile de siguranţă“, a afirmat viceprimarul municipiului, Flavia Boghiu. 
 
Pentru Revelion va fi montată o scenă de 12 x 10 metri, cu înălţime de 7 metri, cu este 40 de efecte de lumini pe scenă şi aproximativ 30 metri pătraţi de ecrane led. 
 
Artificiile vor fi lansate din patru locuri din oraş, fiecare cu câte cinci puncte de tragere. Vor fi lansate în total 7.104 artificii, câte 1.776 din fiecare dintre cele patru locuri. Potrivit contractului, în fiecare dintre locaţii focurile de artificii vor fi sincronizate efecte simetrice şi ritm, iar durata de tragere va fi de 8 minute, cu intensitate mare.
 
Pentru organizarea spectacolului pirotehnic Primăria Braşov a organizat licitaţie şi plăteşte suma de 121.500 lei fără TVA.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.