Primăria municipiului Braşov anunţă că toate călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale Regiei care asigură acest serviciu vor fi gratuite pentru toţi călătorii, în perioada 9-11 septembrie, în care municipiul va fi gazda Forumului Oraşelor Verzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Decizia de asigurare a transportului gratuit pe toată perioada desfăşurării Forumului Oraşelor Verzi a fost adoptată prin hotărâre a Consiliului Locali. Potrivit unui comunicat al primăriei Braşov, călătorii care au abonament valabil in respectiva perioadă vor primi o prelungire a perioadei  de valabilitate a acestora pentru trei zile.
"Vrem sa convingem cât mai mulţi braşoveni şi turişti că transportul în comun este este cu adevărat o alternativă potrivită pentru Braşov la autovehiculul personal, cu atât mai mult cu cât în ultimii ani am investit pentru a avea una dintre cele mai moderne şi puţin poluante flote de autobuze şi troleibuze din ţară", a declarat primarul oraşului, Allen Coliban.
Gratuite vor fi inclusiv cursele cu autobuzul supraetajat, care în cele trei săptămâni de când a fost pus în funcţiune a înregistrat aproximativ 7000 de călătorii. 
Gratuitatea nu va fi valabilă pentru liniile metropolitane care fac legătura între municipiul Braşov şi localităţile din jurul acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.