Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra (PSD), care candidează pentru un nou mandat, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Dobra a anunţat pe Facebook că şi-a făcut testul, după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost confirmată cu SARS-COV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a mai anunţat că este asimptomatic.
 
"Sunt pozitiv! Aşa mă ştiţi cu toţii sunt un om pozitiv, din toate punctele de vedere. Ironia face să nu scap, însă, nici de un test pozitiv, pentru depistarea Covid-19. Am purtat mască, mi-am dezinfectat mâinile, am păstrat distanţa, dar… undeva, ceva s-a întâmplat. Momentan, nu am niciunul dintre simptomele clasice ale infecţiei şi m-am testat pentru că am intrat în contact cu o persoană la care boala a fost confirmată. Rămân pozitiv! Acum, lupt cu mine, să rămân puternic şi să ies cu bine şi din această încercare nedorită. Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru susţinerea din ultimii ani. Toată munca mea a fost pentru dumneavoastră, locuitorii judeţului Timiş! Sa ne vedem sănătoşi! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.
 
Social-democratul Călin Dobra se află la primul său mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, iar acum candidează pentru cel de-al doilea.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.