Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a anunţat că se va izola la domiciliu, timp de două săptămâni, după ce soţia sa a fost confirmată cu COVID-19. Recent, Nica şi-a făcut prima doză de vaccin de la AstraZeneca. Nica s-a întors marţi seară de la Bucureşti, unde a avut întâlniri cu membri ai Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soţia mea este confirmată pozitiv la Covid-19 şi suntem izolaţi la domiciliu. Am făcut publică această situaţie deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor şi un comportament corect în faţa bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăveşte, îndrumaţi-l să apeleze la medic şi să îşi îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soţia şi copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece şi peste această încercare. Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren şi întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituţie sau în judeţ, atenţia şi munca mea sunt în continuare în slujba timişenilor”, a anunţat Alin Nica pe pagina sa de Facebook.
 
În data de 17 februarie, Alin Nica şi-a făcut prima doză de vaccin împotriva COVID-19, de la AstraZeneca. 
 
Nica s-a întors marţi seară dintr-o vizită la Bucureşti, unde a avut o serie de întâlniri cu membri ai Guvernului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.