Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra (PSD), a avut o intervenţie neaşteptată, vineri, la prezentarea unor proiecte de infrastructură pentru judeţul Timiş, la care au participat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi ministrul de Interne, Marcel Vela. Dobra, deşi nu a fost invitat, şi-a făcut prezenţa urându-le ”succes în implementare”. ”Aici este vorba despre proiecte de dezvoltare importante pentru judeţ”, a explicat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O şedinţă a avut loc, vineri, la Palatul Administrativ din Timişoara, clădire care aparţine de Consiliul Judeţean Timiş, dar în care funcţionează şi Prefectura Timiş, această din urmă instituţie fiind gazda. La şedinţă au participat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, mnistrul de Interne, Marcel Vela, şi lideri din administraţia locală şi judeţeană din Arad şi Hunedoara şi din Timişoara. În debutul şedinţei, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că a venit în zonă pentru a discuta cu autorităţile locale despre pagubele produse de inundaţiile din urmă cu două săptămâni. El a spus şi că, în cazul Timişului, preşedintele CJ Timiş blochează eventualele despăgubiri, pentru că nu semnează documentele care i-au fost puse la dispoziţie.
 
După aproximativ zece minute de la intervenţia lui Vela, în sala de şedinţe şi-a făcut apariţia preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, care nu fusese invitat. El nu a avut loc printre oficialii prezenţi, astfel că şi-a găsit un loc în lateralul sălii de unde a urmărit prezentarea Power Point a proiectelor de infrastructură. La finalul prezentării, Dobra s-a ridicat de pe scaun şi le-a urat ”succes în implementare” celor prezenţi, adăugând că nu îi stau în caracter astfel de intervenţii.
 
”Aici este vorba despre proiecte de dezvoltare importante pentru judeţ, care vor veni la avizare şi la CJ, prin arhitectul şef. Vă asigur de toată deschiderea şi sprijinul pentru dezvoltarea acestor proiecte. Vă doresc succes în implementare şi regret că nu am fost invitat la o astfel de întâlnire extrem de importantă. Legat de situaţia cu inundaţiile, parte din documentaţie a fost semnată. Alte documente am solicitat să fie modificate, pentru că au fost întocmite greşit. Sunt la mine pe birou, nesemnate încă de doamna prefect, dar vă asigur că de mine vor fi semnate”, a spus Dobra, care a şi părăsit sala de şedinţe, fără a aştepta vreun răspuns.
 
Ulterior, prefectul Liliana Oneţ a declarat că nu l-a invitat pe Călin Dobra pentru că nu a invitat ”decât persoanele care aveau de prezentat proiectele şi care au semnat protocolul”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.