Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a explicat de ce aşteaptă scuzele lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, care, printr-un ordin - ulterior anulat în instanţa -, a prelungit carantina la Timişoara pentru 72 de ore. Liderul CJ Timiş l-a criticat pe Arafat, spunând că acesta "consideră că el deţine adevărul absolut".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Raed Arafat a anunţat de ieri că va ataca decizia Curţii de Apel Bucureşti deoarece nu înţelege cum ne-am permis să discutăm în CJSU în afara, citez, recomandărilor autorităţii sanitare şi consideră că el deţine adevărul absolut asupra intereselor oamenilor. E nevoie de o decizie definitivă înainte de orice alt pas. Acesta a fost motivul pentru care am zis că scuzele ar fi primul gest firesc, dar Raed Arafat refuză să prezinte măcar atât timişorenilor şi spune că dacă ar da timpul înapoi ar face la fel. În ceea ce priveşte prejudiciile create, eu sau Consiliul Judeţean nu putem da în judecată însă acest lucru poate fi făcut de către HoReCa, centre de sport sau alţi antreprenori afectaţi", a scris Nica, pe pagina sa de Facebook.
 
Ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara cu trei zile în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş sâmbătă trecută, care oprise carantină, a fost anulat de Curtea de Apel Bucureşti.
 
Decizia instanţei poate fi contestată în termen de două zile de la primirea înştiinţării.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a reacţionat imediat după ce instanţa de judecată a anulat ordinul şefului DSU, Raed Arafat, de prelungire a carantinei la Timişoara, în perioada 22-24 martie, spunând că observă "tot mai multe erori de judecată în ultima perioada". Nica a declarat că timişorenii aşteaptă scuze de la Raed Arafat.
 
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că va contesta decizia de anulare a ordinului de prelungire cu 72 de ore a carantinei pentru Timişoara, pronunţată vineri de Curtea de Apel Bucureşti. El a spus că aşteaptă motivarea instanţei cu privire la acest aspect, dar a mărturisit că, dacă ar da timpul înapoi, au lua aceeaşi decizie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.