Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, liberalul Romeo Dunca, a fost diagnosticat cu COVID-19, anunţul fiind făcut de acesta pe pagina de Facebook. Dunca spune că şi-a făcut testul după simptome de răceală, iar în aşteptarea rezultatului s-a izolat în locuinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ceea ce ieri părea a fi o uşoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test Covid şi, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieşit pozitiv. Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, nu am simptome, aşa că voi sta <pe margine> doar câteva zile. Şi, vorba ştim noi cui, I will be back”, a scris Dunca pe pagina sa de Facebook.

Romeo Dunca (PNL) a fost ales în 27 septembrie în funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Caraş- Severin şi se află la primul său mandat.

Dunca l-a înlocuit, astfel, în funcţie pe Silviu Hurduzeu (PSD).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.