Instituţia Prefectului Prahova a publicat sâmbătă, pe Facebook, o listă cu centrele de vaccinare care sunt funcţionale în judeţ, pentru etapa a doua, cu numărul de fluxuri din fiecare centru dar şi cu tipul de ser care este inoculat în fiecare centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform listei cu centrele de vaccinare postată sâmbătă pe pagina de Facebook a prefecturii Prahova, în judeţ sunt funcţionale, pentru această etapă a vaccinării, 19 centre de vaccinare, iar alte două vor fi funcţionale începând din 15 martie, la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti şi în sala de sport a comunei Bucov de lângă Ploieşti, ambele urmând a folosi serul produs de compania Moderna. 
Dintre cele 19 centre care funcţionează, în 13 se foloseşte serul companiei Pfizer/BioNTech, în cinci se foloseşte serul produs de AstraZeneca-Oxford, iar documentul publicat nu precizează ce ser este folosit în centrul deschis la sediul Comandamentului Bazei 2 Logistică.
Sâmbătă seară în judeţul Prahova erau disponibile pentru programare pentru persoanele eligibile în etapa a doua de vaccinare 183 de locuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.