Prefectura Gorj şi serviciile de paşapoarte şi de permise de conducere nu vor avea program cu publicul miercuri, în urma cutremurului de 5,7, singura activitate a serviciului de permise fiind examenul de traseu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Institutia Prefectului Judeţul Gorj şi cele două servicii comunitare, Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Gorj şi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Gorj, îşi vor opri mâine, 15 februarie, activitatea de relaţii cu publicul. Persoanele programate in această zi sunt rugate să se reprogrameze în zilele următoare”, a anunţat, marţi seară, Prefectura Gorj.
 
Astfel, singura activitate de miercuri a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Gorj va fi proba practică (examenul de traseu).
 
Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării. Ca urmare, la sediul Prefecturii au fost raportate mai multe deteriorări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.