Prefectura Capitalei anunţă luni că a avut loc o şedinţă operativă pentru verificarea celor 207 centre rezidenţiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi cele destinate copiilor din Bucureşti. Astfel, în perioada 10.07 – 16.07.2023, cinci comisii mixte de control vor derula acţiuni de verificare ce vor avea drept scop identificarea tuturor problemelor existente la nivelul acestor centre rezidenţiale care sunt funcţionale, în acest moment, pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Capitalei, în decursul acestei dimineţi, toate instituţiile publice cu atribuţii de control de pe raza Municipiului Bucureşti s-au reunit la sediul Prefecturii pentru o şedinţă operativă, sub coordonarea prefectului Diana-Anca Artene.
 
”Au fost prezenţi reprezentanţi ai: Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a Municipiului Bucureşti, Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a Municipiului Bucureşti, Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti,  Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov. În cadrul acestei întâlniri a fost stabilită procedura de lucru pentru verificarea celor 207 centre rezidenţiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi cele destinate copiilor care sunt funcţionale, în acest moment, pe teritoriul Municipiului Bucureşti”, se arată în comunicatul instituţiei. 
 
Prefectura Capitalei anunţă că în perioada 10.07 – 16.07.2023,  5 comisii mixte de control vor derula acţiuni de verificare ce vor avea drept scop identificarea tuturor problemelor existente la nivelul acestor centre rezidenţiale, destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi cele destinate copiilor care sunt funcţionale, în acest moment, pe teritoriul Municipiului Bucureşti.
 
”În cazul în care, pe parcursul desfăşurării acţiunilor de control, se vor constata aspecte care sunt de natură penală, Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti va sesiza Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului în vederea dispunerii cercetărilor de către organele judiciare. Vă vom ţine la curent, pe tot parcursul acestei acţiuni comune, pe măsură ce rezultatele vor fi centralizate şi analizate”, mai spune instituţia. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.