Prefectura Braşov anunţă că persoane neidentificate încearcă să obţină sume de bani, folosindu-se de numele instituţiei şi al prefectului şi pretinzând că acestea sunt pentru ”cazuri sociale”. ”Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers”, anunţă Prefectura, care solicită celor care primesc astfel de apeluri să se adreseze Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Instituţia Prefectului Judeţul Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat care se prezintă drept «dl. Mihai, director de cabinet al prefectului», apelează telefonic societăţi comerciale solicitând, în numele prefectului, sume de bani pentru pretinse «cazuri sociale». Dorim să avertizăm că este vorba despre o tentativă de fraudă! Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers”, au anunţat, miercuri după-amiază, oficialii Prefecturii Braşov. 
 
Aceştia le recomandă persoanelor care primesc astfel de apeluri să nu trimită bani, ci să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie, să sune la 112 sau să depună o sesizare online pe adresa de a-mail cabinet@bv.politiaromana.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.