Prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, anunţă, joi, că instituţia pe care o conduce a atacat în instanţă autorizaţia de construire emisă pentru un bloc de locuinţe sociale în oraşul Câmpulung, motivul demersului fiind acela că Inspectoratul de Stat în Construcţii a concluzionat că documentul a fost emis în lipsa unor avize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Autorizaţia de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuinţe sociale a fost atacată în instanţă, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcţii. Reprezentanţii instituţiei au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizaţiei. Din păcate, situaţia nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în faţa instanţei, deoarece specialiştii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare. (...) Rămâne acum ca magistraţii să hotărască ceea ce se va face în continuare. Am spus-o şi o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiştii îl declară nelegal, indiferent de unde vine”, a transmis, joi, prefectul de Argeş, Radu Perianu.
 
Conform prefectului de Argeş, un raport al reprezentanţilor Inspectoratului de Stat în Construcţii arăta că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”Construire bloc de locuinţe sociale (d+p+4e) – 50 apartamente”, ”a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.