Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, şi directoarea Cancelariei din Prefectura Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Conform datelor furnizate oficial de instituţie, cei doi sunt izolaţi la domiciliu şi au forme uşoare ale infecţiei, fiind vaccinaţi anti-COVID cu schema completă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, prefectul Cristian Ionescu a fost confirmat pozitiv în urma testului Covid-19, în cursul zilei de miercuri. 
 
"Imediat după confirmare, acesta a intrat în izolare la domiciliu şi se află în concediu medical până la confirmarea unui test negativ. Astăzi (joi - n.r.) a fost confirmat pozitiv şi directorul de cancelarie - contact direct, doamna Alina Constantin fiind de asemenea in izolare la domiciliu. Până la această oră nu avem alte confirmări de infectare cu Covid-19 în cadrul Instituţiei Prefectului Prahova. Precizăm că cei doi au o formă uşoară a bolii, acest fapt datorându-se faptului că ambii au schema de vaccinare completă”, informează oficialii Prefecturii Prahova.  
 
Atribuţiile prefectului, pe perioada izolării, au fost preluate de către subprefectul Alexandru Vane.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.