Prefectul judeţului Dolj Dan Diaconu a solicitat, duminică, primarilor din localităţile afectate de inundaţii, să realizeze de urgenţă evaluări privind pagubele materiale provocate de viituri, pentru a putea cere ajutor pentru localnicii ale căror case şi curţi au fost afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Duminică după-amiază, în multe zone din judeţul Dolj apele s-au retras, iar tendinţa este în continuare de retragere, anunţă Prefectura Dolj.
 
Prefectul judeţului, Dan Diaconu, „a solicitat tuturor primarilor să întocmească urgent rapoarte cu pagubele materiale produse în urma inundaţiilor pentru a putea solicita ajutor şi în acest sens, pentru refacerea locuinţelor afectate”, se arată într-o informare a Instituţiei Prefectului.
 
În unele dintre localităţile unde în ultimele zile s-au produs inundaţii, au ajuns deja ajutoare constând în apă şi produse alimentare.
 
Odată cu retragerea apelor, curţile şi străzile inundate au rămas acoperite cu mâl. În unele zone, gardurile au fost smulse de viituri, iar recoltele din grădinile cu legume au fost compromise.
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.