Prefectul de Botoşani, Sorin Cornilă, a anunţat că nu există nicio modificare în privinţa traficului vamal de la punctele de trecere din judeţ, cele cu Republica Moldova, precizând că dacă vor apărea refugiaţi din Ucraina atunci Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă are identificate amplasamente pentru astfel de situaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt într-o legatură permanentă cu structurile implicate în asigurarea siguranţei şi ordinei publice în judeţul Botoşani. Acestea îşi deşfăşoară activităţile în programul normal, dar cu o atenţie sporită, ca urmare a conflictului izbucnit în Ucraina. Judeţul Botoşani nu are niciun punct de trecere deschis cu Ucraina, cel mai apropiat fiind cel de la Siret din judeţul vecin, Suceava. Din informaţiile pe care le deţinem la acest moment nu există o modificare în ceea ce priveşte traficul vamal de la punctele de trecere de pe raza judeţului Botoşani, respectiv cele cu Republica Moldova”, a transmis prefectul Sorin Cornilă.
 
El a făcut un apel la calm şi a cerut locuitorilor judeţului să se informeze doar din surse oficiale. 
 
“În ce priveşte o eventuală situaţie în care vor aparea refugiaţi pe raza judeţului nostru, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă are identificate locaţiile şi amplasamentele care pot fi folosite pentru astfel de situaţii, respectiv locaţiile folosite şi în cazurile de situaţii de urgenţă. Fac un apel la calm, cu rugamintea ca în acest context cetăţenii să se informeze doar din surse oficiale”,  a mai afirmat prefectul judeţului Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.