Un urs a intrat, luni după amiază, într-o grădină din localitatea Măneciu, judeţul Prahova. Localnicii au anunţat autorităţile despre incident, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă emiţând mesaj Ro-Alert prin care avertizează populaţia cu privire la prezenţa animalului sălbatic în localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autorităţile din judeţul Prahova au emis, luni după amiază, mesaj de avertizare a populaţiei cu privire la prezenţa unui urs în localitatea Măneciu, în zona de nord a judeţului. Animalul a fost fotografiat într-o grădină din localitate. 
 
Persoanele aflate în zonă sunt sfătuite să se adăpostească şi să nu încerce să se apropie de animal. 
 
Săptămâna trecută, autorităţile din Prahova au emis în repetate rânduri mesaje Ro-Alert care anunţau prezenţa animalelor sălbatice în zone locuite de oameni.
 
Astfel de mesaje care avertizau cu privire la apariţia urşilor în localităţi au fost emise marţi, joi, vineri şi sâmbătă în staţiunile Buşteni, Sinaia, dar şi în comuna Măgureni, unde animalul a intrat într-o curte din Satul Banului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.