Trei tineri care au urcat pe munte cu un autovehicul de teren şi care au rămas blocaţi, într-o zonă cu zăpadă frământată şi noroi, au sunat la 112, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru a fi scoşi de acolo. Salvamontiştii au mers, spre dimineaţă şi i-au recuperat pe cei, transmiţându-le că trebuie să se descurce singuri pentru a-şi recupera maşina, întrucât Salvamont nu are atribuţii în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la 112 a fost primit de către dispecerii din Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 3:30. 
„Trei tineri din Ploieşti solicitau ajutorul nostru, deoarece au rămas blocaţi cu maşina în zona Tabla Butii din Masivul Ciucaş. Cum aceştia nu aveau afecţiuni medicale, doi salvatori montani au plecat înspre ei, coborându-i spre dimineaţă în Cheia”, informează, miercuri după amiază, Salvamont Prahova.
Salvamontiştii i-au lăsat pe cei trei să găsească soluţii pentru a scoate autovehiculul din zona în care acesta a rămas blocat.
„Maşina va fi recuperată ulterior, de către cei în cauză, în mod privat, Salvamont neavând atribuţii în acest sens”, precizează salvatorii montani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.