Trei persoane au fost rănite, duminică după amiază, într-un accident produs pe drumul naţional 1 A, în apropiere de Ploieşti, în localitatea Strejnicu, unde două autovehicule s-au ciocnit violent. Toate cele trei victime au fost duse cu ambulanţele la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu, drumul naţional 1A. Două autovehicule s-au ciocnit violent, în urma impactului unul dintre acestea fiind proiectat în afara şoselei.
În cele două autovehicule se aflau trei persoane, pentru una dintre acestea fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Un alt rănit a fost scos din maşină de către ceilalţi participanţi la trafic, înainte de sosirea pompierilor.
Tate cele trei victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.