Autorităţile din Prahova anunţă marţi, pentru a doua zi consecutiv, că toate locurile din secţiile de terapie intensivă destinate îngrijirii bolnavilor diagnosticaţi cu COVID-19 sunt ocupate, iar dintre paturile alocate pentru cazurile uşoare şi medii sunt libere 31. Între timp, un nou focar de infectare cu SARS-CoV-2 a fost descoperit la o fabrică din municipiul Câmpina, unde lucrează peste 80 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Toate locurile ATI (20) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi de la Spitalul Municipal Câmpina sunt ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă este, momentan, indisponibilă din cauza unei defecţiuni tehnice” informează, marţi Prefectura Prahova.
Este a doua zi consecutiv când nu mai există paturi în spitalele din judeţ pentru cazurile severe de COVID-19. Între timp, acest judeţ se menţine în topul judeţelor în ceea ce priveşte numărul de noi îmbolnăviri, marţi fiind raportate 53 de cazuri noi .    
Totodată, Direcţia de Sănătate Publică Prahova a raportat un nou focar de infectare cu noul coronavirus, identificat la un agent economic din Câmpina, unde 31 dintre cei 83 angajaţi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi. 
„Contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi, a fost dezinfectat locul de muncă, iar conducerea unităţii respective a dispus reorganizarea temporară a activităţii cu restrângerea ei”, precizează Prefectura.
Conform DSP Prahova, în prezent, 11 focare sunt declarate active, cu un total de 230 persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.