Mai multe localităţi ale judeţului Prahova au fost afectate de furtună, marţi după-amiază, iar sute de consumatori nu au curent electric în urma avariilor produse pe reţeaua de alimentare. Pompierii au intervenit pentru salvarea a două persoane aflate în pericol din cauza inundaţiilor. Astfel, un bărbat a fost salvat de la electrocutare, iar o femeie a fost scoasă din locuinţa inundată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Furtuna a provocat pagube în mai multe localităţi ale judeţului Prahova, unde s-au produs inundaţii, anunţă ISU Prahova, marţi seară.
 
În incinta Parcului Industrial din localitatea Ariceştii Rahtivani, un bărbat a fost salvat de către echipajele de pompieri după ce încăperea în care se afla a fost inundată ca urmare a ploilor abundente. Bărbatul s-a urcat pe o masă şi nu putea să coboare pentru că se afla în pericol de a fi electrocutat, în condiţiile în care cel mai probabil un prelungitor se afla sub apa care a intrat în imobil. Bărbatul este în afara oricărui pericol.
 
De asemenea, în oraşul Băicoi o tânără a fost scoasă de către pompieri din locuinţa inundată.
 
Inundaţii s-au produs şi în localităţile Măneciu, Vălenii de Munte şi Drajna, unde apa a intrat în mai multe beciuri şi curţi, dar şi pe DN 72 , între Ploieşti şi Târgovişte, în comuna Ariceştii Rahtivani. 
 
Vântul puternic a produs avarii pe reţeaua de alimentare cu energie electrică. Astfel, 223 de consumatori sunt nealimentaţi cu electricitate în localităţile Voila, Telega şi Păuleşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.