Spitalul Orăşenesc din Urlaţi, a cărui activitate a fost parţial sistată, în urmă cu o săptămână, ca urmare a apariţiei mai multor cazuri de COVID-19 în rândul personalului medical, anunţă că va relua activitatea în secţiile închise începând de luni, 19 octombrie, accesul pacienţilor în unitatea sanitară urmând a se face doar în baza unei programări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Spitalul Orăşenesc Urlaţi îşi reia activitatea, respectiv consultaţiile medicale în regim spitalizare continuă şi Cameră de gardă, inclusiv linia de gardă pe medicină internă (medicină internă şi pediatrie), începând de luni 19 octombrie 2020, cu respectarea obligatorie a măsurilor de protecţie. Având în vedere actualul context epidemiologic, solicităm înţelegerea şi colaborarea populaţiei, astfel încât activitatea medicală să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical”, au informat, joi după-amiază, reprezentanţii unităţii sanitare, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituţiei.
 
Aceştia au precizat că în cabinetele medicale consultaţiile şi investigaţiile paraclinice, precum analize de laborator şi radiologie, se vor acorda doar pe baza programării telefonice prealabile.
 
"Accesul în Spitalul Orăşenesc Urlaţi este permis urgenţelor şi pacienţilor programaţi. În cazul în care aveţi simptomatologie respiratorie vă rugăm să anunţaţi acest lucru telefonic înainte de prezentarea la cabinetul medical sau laborator”, au transmis oficialii spitalului.
 
Măsurarea temperaturii şi completarea fişei de triaj epidemiologic sunt condiţii obligatorii de acces în unitatea medicală, unde se va permite staţionarea pe holuri sau în alte spaţii.
 
Activitatea Camerei de gardă şi cea a Secţiei Medicină internă de la Spitalului Orăşenesc din Urlaţi a fost sistată săptămâna trecută, vineri, după ce un medic şi patru asistente medicale au fost diagnosticate cu COVID-19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.