Rata de pozitivare a testelor pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2, este, la nivelul judeţului Prahova, de 42%, conform datelor furnizate sâmbătă de către Prefectura judeţului. Astfel, din cele 1826 de teste efectuate de vineri până sâmbătă, 775 au fost pozitive, cifra situând Prahova pe locul al doilea la nivel naţional, după Bucureşti, în ceea ce priveşte numărul de noi cazuri de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judeţul Prahova, situat sâmbătă pe locul al doilea după Bucureşti în privinţa numărului de cazuri noi de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, raportează de asemenea 16 noi decese asociate acestei infecţii. 
Numărul total de cazuri active de COVID-19 este, la nivel judeţean, de 5.293, conform raportărilor de sâmbătă. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
Rata de infectare la nivelul judeţului este de 6,03 la o mie de locuitori. 
În judeţul cu peste 800.000 de locuitori, de la debutul pandemiei au fost realizate 210.376 de teste, iar dintre acestea 44.153 au fost pozitive la infecţia cu coronavirus.
„Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 562. În secţiile ATI sunt de asemenea ocupate toate paturile, din totalul de 26. Autorităţile locale caută în continuare soluţii pentru a suplimenta numărul de paturi Covid-19”, mai informează autorităţile din judeţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.