Poliţiştii din Ploieşti au intervenit, sâmbătă seară, şi au întrerupt o petrecere de botez organizată într-un local din municipiu, la care participau aproximativ 20 de persoane. Participanţii şi administratorul localului au fost amendaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor furnizate duminică de Poliţia judeţeană Prahova, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la desfăşurarea petrecerii sâmbătă seară, în jurul orei 19:00. Aceştia au intrat în unitatea de alimentaţie publică şi au oprit petrecerea, iar participanţii au părăsit localul.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 20 de persoane şi au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Totodată, administratorul localului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr.55/2020”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Poliţiştii reamintesc că în această perioadă, din cauza crizei sanitare generate de noul coronavirus,  evenimentele private precum nunţi, botezuri sau mese festive sunt interzise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.