Salvatorii montani din Buşteni au intervenit, duminică, în urma a patru solicitări de ajutor venite din partea unor turişti care s-au accidentat ori nu au mai putut înainta, din cauza epuizării fizice, pe trasee montane din Masivul Bucegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Doi turişti care duminică au urcat pe munte, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, au solicitat intervenţia Salvamont după ce nu s-au mai putut deplasa din cauza epuizării fizice. Conform datelor furnizate de Salvamont Buşteni, un tânăr de 17 ani a leşinat din cauza epuizării fizice, în timp ce se afla pe Valea Caraimanului. De asemenea, pe Jepii Mari femeie de 34 de ani a solicitat ajutorul salvamontiştilor după ce a constatat că, din cauza epuizării, nu mai poate înainta.
 
Alţi doi turişti au solicitat sprijinul Salvamont după ce s-au accidentat. Astfel, pe Valea Caraimanului un tânăr de 22 de ani s-a accidentat la o gleznă, iar în apropiere de Crucea Eroilor o femeie de 44 de ani a căzut şi a suferit o fractură la un picior. În toate cele patru cazuri turiştii au fost recuperaţi de către salvamontişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.